20090527

Girlfriend ku si hitam legam.

Ke hadapan adinda ku yang hitam,

pertama-tama sekali kanda ingin mengucapkan "butoh" yang teramat kerana kanda sudah sengsara sekian lama semasa menantikan kemunculan dinda ke dalam hidup kanda. sebab dinda lah kanda makan maggi harihari kat office, kanda terpaksa pao rokok dari kawan kanda, kanda tak keluar berjalanjalan macam kawan kanda, semua sebab satu sebab; kanda ingin mengumpul duit demi kedatangan dinda. akan tetapi kanda tak kisah buat semua tu sebab kanda cintakan dinda macam nak mampos dan kanda super gembira dinda akhirnya akan berada dalam dakapan bulu dada kanda. oh, dindakujandaanakdua!

dua minggu kanda tunggu dinda. dua minggu tangan kanda basah tak stopstop. kanda resah, kanda gembira, kanda tak sabar menunggukan kemunculan adinda. makan mandi lintangpukang sebab fikirkan dinda. kanda tidur lambat, kanda jadi antisosial, kanda rompak kedai (takde la, kanda main2 sahaja), sebab memikirkan tentang adindaku yang hitam berkilat.

dua minggu berlalu, akhirnya kawan dinda kata dinda dah sampai. malam itu juga kanda curi basikal nyonya sebelah rumah dan bergegas ke tempat adinda berada. sesampainya di sana lalu kanda memeluk dan mencium perut dinda tanpa ada orang marah pun. dinda ku yang montok di dalam genggaman ku! akhirnya! whoahhh!

kanda sudah memikirkan tentang apa yang akan kanda belikan dinda. thong warna putih, baju hitam, macammacam la. memandangkan dinda akan bersama kanda selamanya. tidur dengan kanda atas katil kanda, guling2 bersama. tak kisah siang malam bersama, asalkan dapat meramas dan meraba dinda. potongan badan dinda yang menawan dan lagi hebat dari saloma membuatkan kanda sangat giur dan sanggup menganga seharian. leher dinda yang panjang, sangat mengundang lovebite yang beribu. empat puting dinda yang boleh dipusing menaikkan syahwat kanda. oh, kanda tak tahan lagi la dinda! come on, baybehhh! saptlor!

dinda janji dinda akan sehidup semati dengan kanda, okay? kanda sayang dinda. dinda sayang kanda? kanda lagi sayang dinda, dinda tau tak, dinda? alolo, dinda ku janda berhias. mana ada, kan? dinda virgin lagi kan? first hand kan? alolo, muah besar, muah kecil, hug besar, muah besar, hug kecil. kli,kli,kli,kli. aik, geli? alololo. dinda ni shot, eh? makan penampar nak?dinda, sepanjang kita bersama, tak ada satu pun gambar kita berdua. dalam blog kanda ini kanda nak tunjuk dinda tak pakai baju cuma pakai thong putih je kat orang, okay? dinda jangan malu tau. takpe, kanda tutup mata.


ini lah saat bahagia kita berduaaa. wooooo!!
(adinda ku bukan berbaju biru)

kandinda =]

kandinda lagi =]

peringatan keras :
ini bukan gambar market.


dinda ku, kau teristimewa. tapi sayang, dinda tetek tiada.

nama adinda ku yang tersayang ialah Juno. bapak dia mix jepun, mak dia benggali.

4 comments:

 1. hahahahahaha...mcm sial~~kemsalam kt binihitamlegam ko..sangat cun..aku pun sanggup jd les bile tgk bini ko tu..mmg xrugi la!!! romen sampai rabak! kahkahkahkah :D!!!

  ReplyDelete
 2. hah geli sial baca cerita kau ni.
  rasa nak muntah dalam coment ni sekarang.

  ReplyDelete
 3. bini hitam legam kilat tapi 'barang' dia cantekkk. hahaha. sekarang blogspot dah baru. boleh muntah, kencing, cabut kening orang lain dalam kotak comment ni. cuba la.

  ReplyDelete